Codling Sport -
sesongen 2007/08

 
[ siste nytt ] [ resultater ] [ kampoppsett ] [ kunstgress ]  

Terningkast 3 Bladcentralen - Codling Sport: 1-0

22. april 2008 kl 20:30 Tveita grus

Mål for Codling: ingen
Codlings spillerstall: Kristian (keeper), Eivind, Torstein, Jesper, Anders, Øystein, Philip
Banens Beste: Kristian
Kort:
Dommer: God, men glad i å blåse
Bladcentralen: Stilte med distribusjonsleddet, og var således litt bedre rustet enn Codling på det noe variable underlaget på Tveita.
Publikum: Per Christian
 

  • Codling har divisjonens bredeste stall av ikke tilgjengelige spillere: Eirik, Tor Henning, Knut Arild, Ragnar, Bjarne, Rune, Per Christian, Geir, Lars, Andreas, Dag
  • Codling har fått nok en debutant. Philip tok hele den lange turen over kjølen for å spille årets åpningskamp, mens flere av de rutinerte Codlingspillerne hadde valgt sofaen, båtpuss, utenlandstur og pillerus. Philip er forøvrig den yngste Codling-spiller noensinne.
  • Kristian dukket opp som en gledelig overraskelse på dagen 10 år etter sin første (og eneste) Codling-kamp. Han storspilte i mål, og det skal bli vanskelig for VBKMB å ta tilbake plassen mellom stengene.
  • Det ryktes at storskårer Dag ønsker å gjøre comeback i den oransje drakten i det han nærmer seg 40 og er på vei mot all time high i O2 opptak. To økter om dagen. Kan vi vente oss at han blåser nytt liv i Codling? Han vil forøvrig få hjelp av Norges Best Betalte Fastlege som har gitt bort praksisen sin til noen trengende for å få mer tid til Codling.

 

Kristian storspilte i mål

Piratbukser er på moten igjen i Asker

-Se, de var slemme mot meg!

 

Debutant og yngstemann

Middels fornøyd tilskuer

-Neste gang vil jeg ha en større bilderute!

Oppmann synlig skuffet over tapet på Tveita

Heller ikke helt fornøyd

Anders, alltid villig til å glede våre kvinnelige lesere