[ siste nytt ] [ resultater ] [ kampoppsett ] [ kunstgress ]

Terningkast 3 Codling Sport - Manpower: 2-3 (2-1)

29. mai 2007 kl 20:30 Voldsløkka grus 2

Mål for Codling: Øystein, Per Chr.
Codlings spillerstall: Lars (keeper), Snorre, Torstein, Eirik M, Anders, Rune, Thomas, Per Chr, Øystein, Eivind
Banens Beste: Nominasjoner sendes redaksjonen
Kort:
Dommer: Hva er det som driver ham til å møte opp igjen og igjen?
Manpower: Sterkt varierende. Ble trilla rundt med til å begynne med, men tok helt over etterhvert. Aner vi at de ringte til noen underveis?
Publikum: To!

Kort oppsummering av kampen:

• Codling eide kampen til å begynne med. 2-0 etter fem minutter, og alle trodde seiern var i lomma...
  • Men Manpower ringte etter forsterkninger, og kom voldsomt tilbake
  • Dommern dømte etter internasjonale regler, og dømte straffe til Manpower etter holding i feltet. Ja vel, den var kanskje ikke mulig å overse.
  • Og litt etter satte vi jammen ett i eget bur selv også.
  • Øystein og Snorre har på egenhånd tømt oppmannens lager av isposer. Det vitner om innsats det står respekt av.
  • Det var kaldt.

Eirik M trår til når det trengs.

Den ballen er min!

Per Christian har nettopp satt inn 2-0 etter bare 5 minutters spill, og Codling er i himmelen.

Noen påstår at Snorre er blitt en gammel mann. Noen er idioter.

Øystein - kraftfotballens far

En mystisk mann i svart, en mann med kort og fløyte, og strømper opp til kne

Oppmannens lager med isposer har minket kraftig etter at Øystein begynte å prioritere Codling igjen.

Codling som publikumsmagnet - hvem hadde trodd det? Men to mål på fem minutter imponerte...

...og jammen dukket ikke også formann for fanklubben opp for første gang i år også.

Rune har gått fra å være en godt bevart hemmelighet innenfor kunst-rocken...